Τα 10 καλύτερα (πιο γνωστά) στήθη...


Γενναιοδωρία της φύσης; Θαύμα της επιστήμης; Οποιο από τα δύο κι αν ισχύει, σημασία έχει ότι στο Χόλιγουντ είναι συγκεντρωμένα τα ωραιότερα και πλουσιότερα στήθη...
Κι αν λένε ότι ιδανικό στήθος είναι εκείνο που χωράει σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, στην «Μέκκα του κινηματογράφου» πολλές σταρ θέλουν ολόκληρη τη… σαμπανιέρα για να χωρέσουν το πλούσιο μπούστο τους!
Ας γνωρίσουμε τα δέκα καλύτερα και μεγαλύτερα (φυσικά και πλαστικά) στήθη του Χόλιγουντ...

1. ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ
Respect και μόνο respect στο μεγαλύτερο και φυσικό στήθος του Χόλιγουντ. Σάλμα Χάγιεκ το είδωλο. Αυτοί που γουστάρουν μεγάλα στήθη την λατρεύουν, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση φωτογραφία σαν αυτή της Χάγιεκ να μην υπάρχει σε εφηβικό δωμάτιο. Για ευνόητους λόγους.

2. ΧΑΛΕΪ ΜΠΕΡΙ
Από τα ωραιότερα στήθη του Χόλιγουντ είναι αυτό της Χάλεϊ Μπέρι. Ιδανικό μέγεθος, σφριγηλό , δεν περνάει απαρατήρητο σε καμία εμφάνιση της ηθοποιού. Ακόμη και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της μαγνήτιζε τα βλέμματα.

3. ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Αν και δεν είναι φυσικά, respect στα στήθη που όλα τα αρσενικά του πλανήτη τα έχουν φαντασιωθεί έστω μία φορά. Εξάλλου, το στήθος είναι αυτό που έκανε διάσημη την Πάμελ Άντερσον κι όταν αποφάσισε να αφαιρέσει λίγη από τη σιλικόνη, αναγκάστηκε να ξαναβάλει, διότι ο κόσμος δεν μπορούσε να συνηθίσει τη νέα εικόνα της.









Δείτε όλη τη λίστα με τα κορυφαία (γνωστά) στήθη στo espressakia.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin