5+1 (απίστευτοι) λόγοι για να μη σταματήσετε να το κάνετε...!!!

Bάλτε το sex πιο ενεργά στη ζωή σας και δεν θα χάσετε!Αναμφισβήτητα, 
οι αιτίες αλλά και οι λόγοι για να κάνει κάποιος sex 
είναι πολλοί και διάφοροι. Θα έλεγε κανείς, ότι μιας και το 
sex συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ....



απολαύσεις, δεν υπάρχει ουσία να ψάχνουμε αιτίες και αφορμές. Ωστόσο, για τους πιο δύσπιστους της υπόθεσης, ψάξαμε και βρήκαμε αρκετούς, σημαντικότατους θα λέγαμε λόγους, τους περισσότερους εκ των οποίων δεν φανταζόσασταν καν, προκειμένου, να μην αφήσετε το σύντροφό σας που έχει ξαπλώσει δίπλα σας, ανεκμετάλλευτο!

1. Σας χαλαρώνει:Έπειτα από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, το μόνο που θέλετε είναι να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο και στη συνέχεια να χωθείτε στον καναπέ και να δείτε τηλεόραση; Κι όμως, σύμφωνα με έρευνες, η παρακολούθηση της τηλεόρασης, μπορεί φαινομενικά να σας ηρεμεί, αλλά σίγουρα δεν σας βοηθά να αποβάλλετε το άγχος και το στρες της ημέρας. Αυτό λοιπόν που δρα κατευθείαν στην... καρδιά του προβλήματος, είναι το sex! Στραφείτε λοιπόν στον παρτενέρ σας και κάντε του παιχνιδάκια. Όσο κουρασμένη και αν είστε, να ξέρετε ότι στο τέλος θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Επιπλέον, θα σας γεμίσει ενέργεια ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στη δύσκολη μέρα που σας περιμένει.

2. Σας κάνει πιο γόνιμες: Και δεν εννοούμε το προφανές ότι όσο περισσότερο sex κάνετε τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να συλλάβετε, αλλά εκτός των άλλων, οι συχνές επαφές, κάνουν και το σώμα πιο γόνιμο! Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μητέρα, δεν είναι ανάγκη να κυνηγάτε το σύντροφό σας μόνο τις μέρες που έχετε ωορρηξία. Στην προκειμένη, η ποσότητα μετράει!

3. Σας... αδυνατίζει: Σύμφωνα με έρευνες, το 87% των γυναικών δηλώνουν ότι η αγαπημένη τους άσκηση, είναι το sex. Τις κρατάει σε φόρμα ενώ τις βοηθά και να αδυνατίσουν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα παρατηρήσετε ότι έχετε... τσουπώσει στους γοφούς, αφήστε τις συνδρομές στο γυμναστήριο και κάντε sex. Με μόλις 30 λεπτά... συνεύρεσης, μπορείτε να κάψετε μέχρι και 85 θερμίδες. Όχι κι άσχημα...

4. Σας... κοιμίζει: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία άυπνη νύχτα και μία βασανιστική επόμενη μέρα. Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, δεν έχετε ενέργεια και δεν βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι. Κι όμως, αν το προηγούμενο βράδυ, είχατε επιδοθεί σε μία νύχτα καυτού sex, και ο ύπνος σας θα ήταν σαν... μωρού και η απόδοσή σας στη δουλειά στο φουλ. Αυτό συμβαίνει, γιατί κατά τη διάρκεια του sex απελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία σας ηρεμεί και σας προετοιμάζει για ύπνο! Αφήστε τα υπνωτικά λοιπόν και πιάστε το σύντροφό σας...

5. Θεραπεύει τους πονοκεφάλους: Ξεχάστε την κλασική δικαιολογία, «όχι απόψε αγάπη μου έχω πονοκέφαλο». Σύμφωνα με έρευνες, το sex θεραπεύει τόσο από τον πονοκέφαλο, όσο και γενικότερα από τους πόνους. Υπεύθυνη γι' αυτό είναι η ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία καταπραύνει τους πόνους.

6. Διορθώνει τη στάση του σώματος: Όλοι μας επιθυμούμε να περπατάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την πλάτη ίσια, η οποία προσδίδει και μερικούς πόντους ύψους. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, το sex, και κυρίως το καλό sex, βοηθά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και άρα στην πιο καμαρωτή στάση του σώματος! Γι' αυτό λοιπόν, αφήστε τα ψηλοτάκουνα και προτιμήστε το κρεβάτι!

Πηγή: www.queen.gr


Blog Widget by LinkWithin