Ο δονητής την έστειλε στο νοσοκομείο...!!!

Το γεγονός είναι παλιό, όμως εξακολουθεί να συγκλονίζει
 την πόλη του Αιγίου. Καθώς η όμορφη «ώριμη» γυναίκα 
δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα...



τα σεξουαλικά της τερτίπια! «Δεν αφήνει να πάει χαμένος κανένας άνδρας» δηλώνει στον «Κόσμο» γνωστός της, ο οποίος... σηκώνει τα χέρια ψηλά για την συμπεριφορά της φιλενάδας του.

Πρόκειται για γυναίκα πολύ γνωστή που ασχολείται με το «επιχειρείν» και διατηρεί φιλίες με «επώνυμους» της πόλης. Δεν γνωρίζουμε αν ξέρει το τι συζητούν για το πρόσωπό της, όμως δείχνει... να μην την πολυνοιάζει!

Δεν είναι τυχαίο που σε πρόσφατη κοσμική εμφάνισή της, χόρευε παθιασμένα με έναν gay!

Αυτό όμως που λέγεται στο Αίγιο είναι πως οι σεξουαλικοί της πειραματισμοί... της βγήκαν σε κακό, αφού πριν από καιρό είχε καταλήξει στο Νοσοκομείο εξαιτίας της χρήσης δονητή!

Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο, το πιθανότερο όμως είναι να είχε τραυματιστεί στα γεννητικά της όργανα από τη βίαια χρήση! Κάποιοι λένε πως η συσκευή «σφήνωσε», όμως αυτό το σενάριο είναι μάλλον απίθανο!

Το μόνο βέβαιο είναι πως επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου (δεν πήγε στο Νοσοκομείο Αιγίου για να μην την αναγνωρίσουν) με πρόβλημα στα «απόκρυφα» σημεία της.

Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός, ωστόσο το μάθημά της δεν της έχει γίνει πάθημα! Εξακολουθεί να πειραματίζεται σεξουαλικά και βέβαια να αλλάζει τους εραστές... σαν εσώρουχα!

Πηγή: dete.gr


Blog Widget by LinkWithin