Σχέσεις :: Πώς να οργανώσετε ένα τρίο...!!!

Απαραίτητη διευκρίνιση: όταν λέμε «τρίο» εννοούμε 
αυστηρά γυναίκα – άνδρας – γυναίκα....


Δεν είναι εύκολο, δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και συνήθως, όταν συμβεί, δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε. Παρόλα αυτά...
δεν ξέρουμε πολλούς άνδρες εκεί έξω που να μην θέλουν να το δοκιμάσουν τουλάχιστον μια φορά.

Το έγκυρο ανδρικό site brosome έδωσε μερικά tips και, σε συνδυασμό με τη δική μας -μικρή- πείρα φτιάξαμε έναν οδηγό για μια πολύπλοκη απόλαυση

Κίνηση 1η - 
Αρχικά, θα πρέπει να σκεφτείτε τις δύο γυναίκες με τις οποίες θέλετε να γίνει αυτό. Το απολύτως ιδανικό σενάριο είναι να έχετε ήδη κοιμηθεί και με τις δυο τους, θα γίνει σχεδόν αδύνατον αν δεν έχετε έρθει σε σεξουαλική επαφή τουλάχιστον με μία από αυτές.Επίσης, σε έναν ιδανικό κόσμο, θα είχατε κάνει σεξ μαζί τους για αρκετό χρονικό διάστημα, τόσο ώστε να νιώθετε άνετα μαζί τους (κι εκείνες το ίδιο). Εν τέλει, αυτό που χρειάζεστε είναι δύο κορίτσια ανοιχτόμυαλα, φιλελεύθερα και επίσης φιλομαθή, φιλοπερίεργα και σεξουαλικά περιπετειώδη. Αν ελπίζετε να «χτυπήσετε» δύο, άγνωστές σας μέχρι χθες, γκόμενες στο μπαρ και να τις πείσετε στο άψε – σβήσε να έρθουν σπίτι σας, θα πρέπει να περιμένετε πολύ μέχρι να κερδίσει αυτό το άλογο.

Κίνηση 2η –
 Θέστε τους επί τάπητος το θέμα της αμφισεξουαλικότητας, ατομικά σε κάθε μια. Εδώ το κλειδί είναι ο καλός συγχρονισμός. Θα ήταν προτιμότερο αυτό να γίνει πριν ή μετά το σεξ (με την καθεμιά τους). Αν η αντίδρασή της δεν είναι εξαρχής απορριπτική, φροντίστε να κρατάτε το θέμα «ζεστό» με το να το αναφέρετε τακτικά ως «τροφή για σκέψη», αλλά όχι πιεστικά. Υπερτονίστε τα πλεονεκτήματά του και αν δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον, κάντε αναφορά σε αυτό και πάλι κατά τη διάρκεια του σεξ, ως μέρος του dirty talk. Έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν τάσεις αμφιφυλοφιλίας, όμως πολύ λίγες (και εκλεκτές) είναι πραγματικά πρόθυμες να κάνουν το επόμενο βήμα. Πολλές γυναίκες είναι ανοιχτές στην ιδέα, αλλά δεν είναι εξοικειωμένες με αυτό. Τότε ακριβώς εμφανίζεστε εσείς. Η εξοικείωσή τους με την ιδέα πρέπει να γίνει αποστολή σας.

Κίνηση 3η -
 Τώρα που, θεωρητικά, και οι δύο έχουν αρχίσει να νιώθουν άνετα με την ιδέα, ήρθε η ώρα η επιχείρηση να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Δώστε μερικές εβδομάδες και τότε αναφέρετε ξανά το θέμα: «Ξέρεις, γνωρίζω ένα πολύ ok κορίτσι, είναι bi, (ή τουλάχιστον θα ήταν πρόθυμη να μάθει αν είναι) και είμαι βέβαιος ότι θα σε έβρισκε υπέροχη». Ως γνωστόν, οι γυναίκες θέλουν συνεχείς ενέσεις επιβεβαίωσης, όχι μόνο από άνδρες αλλά και από γυναίκες. H κάθε μία πρέπει να πειστεί ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την αντίζηλό της, ίσα ίσα, έχει μόνο να κερδίσει.

Κίνηση 4η –
 Οργανώστε μια μυστική συνάντηση. Πείτε και στα δύο κορίτσια ακριβώς τα ίδια πράγματα (ότι ΙΣΩΣ συναντηθείτε με την άλλη εκείνο το βράδυ και ρωτήστε την αν θα την πείραζε να τα πείτε και οι τρεις σας). Προσοχή: Μην της αποκαλύψετε ακριβώς το σχέδιο, πρέπει να φαίνεται όσο πιο αυθόρμητο γίνεται. Αλλιώς γίνεται ένοχο.

Κίνηση 5η –
 Απλώς περιμένετε. Σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα θα ξέρετε αν ενδιαφέρονται ή όχι. Οι γυναίκες αποφασίζουν γι' αυτά τα πράγματα επί τόπου. Θα καταλάβετε αν το πράγμα λειτουργεί από τον τρόπο που μιλούν, αν δρουν λίγο νευρικά και η ατμόσφαιρα είναι ελαφρώς τεταμένη.

Κίνηση 6η –
 Πιείτε ποτά. Πολλά ποτά.

Κίνηση 7η –
 Είναι η ώρα να τους πείτε να γυρίσετε σπίτι. Λογικά, τώρα, αισθάνονται πιο άνετα. Προσοχή, μερικά κορίτσια φρικάρουν σε αυτό ακριβώς το σημείο. Μην πιέσετε καταστάσεις. Αν θυμάστε πάντα πως έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ό,τι θέλουμε με το κορμί μας.

Κίνηση 8η –
 Είστε στο σπίτι σας, δηλαδή στην έδρα σας. Αυτό που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι και οι δύο κοπέλες χρειάζονται ισότιμη προσοχή και ενθάρρυνση για να συνεχίσουν. Σε καμία περίπτωση μην παραμελήσετε τη μία έναντι της άλλης. (Εξαίρεση η περίπτωση όπου η μία από τις δύο είναι η κοπέλα σας. Εκεί το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί 70%-30% υπέρ της κοπέλας σας. Διαφορετικά δεν θα την ξαναδείτε στο ρινγκ).

Φιλική συμβουλή: Αν δεν δουλέψει, μην απελπίζεστε. Ναι, έχετε χάσει λίγες εβδομάδες από τη ζωή σας αλλά, τουλάχιστον, κάνατε μια αξιόλογη προσπάθεια. Είναι πάντα καλό να θυμάστε ότιστοχεύατε δύο τρυγόνια και το μόνο που προσπαθήσατε να κάνετε ήταν να τα χτυπήσετε με έναν σμπάρο. Και οι δύο όμως την κάνουν τη δουλειά τους.

kamarinia.gr

Blog Widget by LinkWithin