Οι τσόντες κάνουν καλό...!!!

Τα ταμπού προηγούμενων ετών σχετικά με τις ταινίες πορνό,
 έχουν ξεπεραστεί, όμως σε πολλούς υπάρχει ακόμη η άποψη
 ότι «τσόντες» βλέπουν μόνο τα ζευγάρια που ....



δεν έχουν καλή σεξουαλική ζωή και μέσω αυτών προσπαθούν να την… διορθώσουν. Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες όμως, η παραπάνω άποψη όχι μόνο καταρρίπτεται πανηγυρικά, αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Συγκεκριμένα, οι ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου κάνουν καλό στην ερωτική ζωή των ανθρώπων και το γιατί το τεκμηριώνει με επιστημονικό τρόπο ο Φρανσουά Κράους: «Οι ταινίες πορνό συμβάλλουν στην αύξηση της λίμπιντο του ζευγαριού, ενώ ταυτόχρονα το βγάζουν από τη ρουτίνα», δήλωσε ο επικεφαλής γαλλικής έρευνας σχετικά με την παρακολούθηση ταινιών ερωτικού περιεχομένου, αφού πρώτα πέρασε από το… μικροσκόπιο του δεκάδες ζευγάρια. Η έρευνα έδειξε ότι αυτοί που παρακολουθούσαν και μάλιστα τακτικά ταινίες πορνό, βελτίωσαν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, ενώ προσέθεσαν μεγάλη ποικιλία στο ερωτικό τους… πρόγραμμα.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι η παρακολούθηση μιας «τσόντας» δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να έχει από μόνο του επαρκή σεξουαλική διέγερση, μπορεί όμως να την κάνει πιο έντονη και να την εμπλουτίσει παίρνοντας πολύτιμες ιδέες από τους επαγγελματίες του είδους, έτσι ώστε να μην ρουτινιάσει ποτέ…



Blog Widget by LinkWithin