Μαθήτρια μιμείται τη Τζούλια!

Το περιστατικό που ακολουθεί συνέβη στην Κόρινθο και δείχνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την έλλειψη προτύπων και την παρακμή της ελληνικής κοινωνίας. Δεκατετράχρονη μαθήτρια του 1ου γυμνασίου Κορίνθου, σύμφωνα με πληροφορίες του sfedona.gr, τράβηξε βίντεο με άκρως αποκαλυπτικές πόζες.
Το βίντεο, που περιέχει πολύ γυμνό, έχει ήδη κυκλοφορήσει σε μαθητές και μαθήτριες όλων των γυμνασίων και λυκείων της Κορίνθου αλλά και στους καθηγητές. Η ανήλικη «πρωταγωνίστρια», μάλιστα, ετοιμάζεται και για νέα γυρίσματα, πιο… προχωρημένα αυτή τη φορά. Ο γυμνασιάρχης εξήγησε ότι το σχολείο έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να κάνει και το θέμα έχει λήξει.
Στην παρατήρηση ότι το βίντεο κυκλοφορεί με όλες τις επιπτώσεις για την μαθήτρια, την οικογένειά της, το σχολείο και την τοπική κοινωνία, η απάντηση του ήταν ότι αυτά δυστυχώς είναι τα αποτελέσματα της σημερινής τεχνολογία.
Αυτό που πραγματικά μοιάζει ασύλληπτο  είναι ότι το γεγονός ότι όταν κλήθηκε από το συμβούλιο των καθηγητών η μητέρα της 14χρονης εξήγησε στους καθηγητές ότι μάλλον «το βρίσκει φυσιολογικό και ότι απλά το κορίτσι της που έχει ταλέντο, μιμείται την Τζούλια».

Blog Widget by LinkWithin