Έκλαιγε και εκλιπαρούσε: “όχι άλλο σεξ, δεν αντέχω....!!!!

Η γυναίκα αστυνομικός που πήρε την τηλεφωνική κλήση από το κέντρο της Αστυνομίας στο Μόναχο, άκουσε έναν άνδρα να μιλάει ψιθυριστά: “Σας παρακαλώ, ελάτε να με σώσετε κινδυνεύω. Βρίσκομαι στην οδό ... νούμερο... περιοχή... Ελάτε γρήγορα” Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί που έφτασαν στη συγκεκριμένη διεύθυνση έμειναν έκπληκτοι....



Από την είσοδο της πολυκατοικίας, αντίκρισαν να βγαίνει ημίγυμνος και σε κατάσταση αμόκ, ένας άνδρας Αφρικανικής καταγωγής. Ο άνδρας έκλαιγε, έτρεξε γονάτισε στα πόδια ενός αστυνομικού, τα αγκάλιασε και με αναφιλητά ούρλιαξε: “Σώστε με δεν αντέχω...” Το μυστήριο λύθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα που τους υπέδειξε ο άνδρας.

Τι είχε συμβεί; Πριν από 4 βράδια σε ένα μπαρ του Μονάχου, ο νεαρός Αφρικανός (2ης γενιάς Γερμανός) γνώρισε μια 45χρονη Γερμανίδα. Η κυρία κρατιόταν πολύ καλά για την ηλικία της, ήταν ξανθιά, με πολύ καλές αναλογίες και καμπύλες και με ένα πολύ όμορφο πρόσωπο. Σύντομα το φλερτ στο μπαρ, έφερε τα κεράσματα και τα κεράσματα την κουβέντα. Κάποια στιγμή ο νεαρός αποφάσισε να φύγει με την γυναίκα για το σπίτι της.

Στο σπίτι της 45χρονής το ζευγάρι άρχισε να κάνει σεξ...Μια φορά, δυο φορές, τρεις, τέσσερις, πέντε, η μια μετά την άλλη δίχως ένα μικρό διάλειμμα. Κάποια στιγμή ο Diete Schulz, δεν άντεχε άλλο. Ζήτησε να σταματήσουν. Τότε η 45χρονη μεταμορφώθηκε... “Και άλλο, δεν θα σταματήσουμε” ούρλιαξε και έκανε την “απειλή” της πράξη. Σηκώθηκε, κλείδωσε την πόρτα του διαμερίσματος και έκρυψε το κλειδί. Για τρία ολόκληρα μερόνυχτα, δεν άφηνε τον άνδρα να πάρει ανάσα. 
Συνέχεια...κάθε φορά ήθελε όλο και πιο πολύ. Ο Dieter είπε στον ιατροδικαστή αργότερα που τον εξέτασε, ότι λιποθύμησε τουλάχιστον 3 φορές.
Τελικά κατάφερε να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς. Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα του Μονάχου, ο οποίος διέταξε, ύστερα από την ψυχιατρική της εξέταση, να εγκλειστεί για λίγο καιρό στο Ψυχιατρείο. 

Πηγή: iatropedia.com


Blog Widget by LinkWithin