Σάλος με sex tape της Σακίρα και του Πικέ...!!!

Η τραγουδίστρια και ο σταρ της Μπαρτσελόνα φέρονται να πρωταγωνιστούν σε καυτό βίντεο που γυρίστηκε πάνω σε γιοτ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται ...



δύο πρώην υπάλληλοι του ζευγαριού που απολύθηκαν πρόσφατα.
Όπως αναφέρουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κολομβίας οι δύο υπάλληλοι τους πλησίασαν και προσπάθησαν ένα πουλήσουν ένα sex tape διάρκειας 15 λεπτών που πρωταγωνιστεί το διάσημο ζυεγάρι.

Μάνατζερ από την Βαρκελώνη που είδε το βίντεο δήλωσε: «Το βίντεο έχει διάρκεια 15 λεπτά και γυρίστηκε με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους. Δείχνει την Σακίρα, η με μπικίνι, να κατεβαίνει στην καμπίνα μαζί με τον Πικέ, να πίνουν ποτά και να αρχίσουν να χαδεύονται. Στην συνέχεια η γυναίκα που φαίνεται να είναι η Σακίρα φαίνεται να κάνει στον άντρα στοματικό έρωτα. Αλλά στο σημείο αυτό δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά το πρόσωπό της».

Στα χέρια του έφτασε μέσω δυο πρώην υπαλλήλων της Σακίρα που φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι μαζί της και οι οποίοι ζήτησαν από το μάνατζερ να τους βοηθήσει να πουλήσουν το βίντεο έναντι 310.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Interviu» οι δυο υπάλληλοι, που δούλευαν για την Σακίρα επί 11 χρόνια, απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν να μαγειρέψουν ένα γεύμα για την τραγουδίστρια στην μέση της νύχτας.


Πηγή: newsbomb.gr


Blog Widget by LinkWithin