5 πράγματα που σιχαίνεται ο άντρας στο sex...!!!

Kαι είναι ικανά να τον κάνουν να εξαφανιστεί...


Οι άντρες αγαπούν το sex! Βασικά όλος ο κόσμος αλλά οι άντρες λίγο παραπάνω, σύμφωνα πάντα με τις έρευνες και τα στατιστικά. Η αλήθεια είναι, ότι πλέον τα πράγματα έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ που το sex, από την υπέρτατη πράξη αγάπης και έρωτα έχει γίνει μία βιολογική ρουτίνα η οποία στερείται συναισθημάτων. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις, αλλά δυστυχώς είναι ελάχιστες.

Και παρά το γεγονός, ότι κατά γενική ομολογία ο άντρας μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον βρει το ξημέρωμα με μία γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή, υπάρχουν κάποια πράγματα, που ακόμα και αυτούς τους ξενερώνουν αφάνταστα!

Κάποιες φορές μάλιστα τόσο πολύ, που φτάνουν στο σημείο να κουμπώσουν το παντελονάκι τους και να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια! Ας πάμε να δούμε λοιπόν κάποια πραγματάκια, ίσως και λεπτομέρειες, τα οποία μπορούν να κάνουν έναν άντρα να απαρνηθεί μία βραδιά καυτού sex...

1. Τριχοφυία οποιασδήποτε... μορφής: Έχουμε να τονίσουμε εδώ και να καταγγείλουμε, ότι η πρώτη γυναίκα που ξυρίστηκε στην ιστορία έπρεπε να κυνηγηθεί ως μάγισσα αν ήξερε το κακό που θα προκαλούσε στις μετέπειτα γενιές! Μπορεί λοιπόν εμείς τα κορίτσια να δεχόμαστε τις τρίχες, ακόμα και στο επίμαχο καμιά φορά, άντρες είναι σκεφτόμαστε, αλλά οι άντρες και με την υποψία τριχοφυίας είναι ικανοί να φύγουν τρέχοντας από το παράθυρο! Δεν είναι μόνο φυσικά οι τρίχες στα γεννητικά όργανα, για να το πούμε κομψά, και όταν μιλάμε για τρίχα δεν εννοούμε να γίνεται πλεξούδα ψαροκόκαλο, αλλά τρίχα δύο ημερών, τους ενοχλεί η τριχοφυία οπουδήποτε! Πόδια, χέρια, μέση, μουστάκι και τελοσπάντων όπου μπορείτε να φανταστείτε. Γνωρίζουμε ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και θα πρέπει πάντα να είναι πιο περιποιημένη, αλλά και η υστερία δεν κάνει καλό πουθενά. Πάντως, να ξέρετε αγαπητές μου φίλες, ότι αν δεν είστε εντελώς άτριχη την πρώτη φορά που θα κάνετε sex με έναν άντρα, θα είναι κάτι που θα το θυμάται για πάντα, και ναι θα ξενερώνει!

2. Οργασμός πουθενά: Οι άντρες συνηθίζουν να το λένε, με την όχι και τόσο κομψή φράση, ανοργασμικιά! Η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για έναν άντρα, από το να μην μπορέσει να φέρει τη γυναίκα σε οργασμό. Αν λοιπόν αυτός προσπαθεί, αγωνίζεται και έχει κλείσει ώρες σκληρής δουλειά, και η καλή του τον κοιτά με απάθεια και μάλιστα τον ρωτάει αν έχουν πολύ ακόμα, ε να ξέρετε ότι αυτό που θέλει εκείνη τη στιγμή είναι απλώς να σας σπάσει στο ξύλο! Γενικά ο άντρας πιστεύει ότι μία γυναίκα που δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό, είναι κομπλεξική και δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο, κάτι που εν μέρει είναι και αλήθεια. Υπάρχει βέβαια και η άποψη κάτι να γίνεται λάθος. Αλλά τα έχουμε πει, στόμα έχετε και μπορείτε να μιλήσετε! Τα αγόρια είναι γενικά πολύ δεκτικά και πρόθυμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να ακούσουν οδηγίες.

3. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους: Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη, ότι το sex είναι καθαρά αντρική υπόθεση και πως το πάνω χέρι το έχει ο άντρας. Ναι μεν είναι πιο μεγαλόσωμος και δυνατός, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη γυναίκα που πέφτει στο κρεβάτι, ανοίγει τα πόδια και περιμένει! Ναι μεν ο άλλος θα το εκμεταλλευτεί, αλλά για πόσο βρε κορίτσια; Να γίνει μία, δύο άντε τρεις φορές. Μετά πολύ απλά θα βαρεθεί την απάθεια σας και την έλλειψη πρωτοβουλίας και φαντασίας και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε τηλέφωνο να σας ξαναπάρει. Αφού θέλετε να κάνετε sex, γιατί δεν το δείχνετε με πράξεις; Στο κάτω κάτω αν νιώθετε ότι κάνετε αγγαρεία βρείτε μία δικαιολογία. Όλοι είναι κουρασμένοι στο τέλος της μέρας, δεν έχετε εσείς το αποκλειστικό προνόμιο!

4. Ταμπού: Στον έρωτα και ιδίως στο sex δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού. Όχι ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, απλά δεν πρέπει! Είναι διαφορετικό κάτι να μην σας αρέσει και να μην θέλετε να το κάνετε, και διαφορετικό να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι και να κολλάτε λόγω προκαταλήψεων. Αφήστε δε, που πλέον είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις άντρα ο οποίος να μην έχει και μία κάποια ανωμαλία, όπως να θέλει πρωκτικό, να του αρέσουν οι ρόλοι και τα σενάρια ή ακόμα και το sex σε δημόσιους χόρους. Είναι βλέπετε η ραγδαία άνοδος του πορνό, του οποίου όλοι φυσικά δηλώνουν φαν, που τους γεμίζει τα μυαλά με όλα αυτά τα περίεργα. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να το δεχτείτε και να αφήσετε τον εαυτό σας λίγο ελεύθερο να πειραματιστεί. Δεν είναι κακό ξέρετε!

5. Κάτι βρωμάει εδώ πέρα: Εντάξει είναι λογικό και φυσιολογικό, η δυσάρεστη μυρωδιά να μην είναι και ότι καλύτερο, αλλά να ξέρετε υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Μπορεί λοιπόν να θεωρείτε ότι είστε πεντακάθαρες αλλά στην πραγματικότητα, όταν ο καλός σας πλησιάσει για να σας φιλήσει κάπως πιο... χαμηλά, το έδαφος να μην είναι και τόσο φιλόξενο γι' αυτόν! Αν γενικότερα δεν τα πάτε καλά με την καθαριότητα, τότε είστε άξια της μοίρας σας και καλά κάνει και δεν σας θέλει. Αν από την άλλη, ήταν μία τυχαία συγκυρία, του τύπου είμαι όλη μέρα έξω και δεν ήξερα ότι η βραδιά θα καταλήξει με sex, τότε είστε άτυχες γιατί και πάλι δύσκολα θα ξεπεράσει τη... δυσοδία και θα του μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη. Δεν είναι δίκαιο το ξέρουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή...

Πηγή: queen.gr


Blog Widget by LinkWithin