Η 50αρα παρουσιάστρια και οι ροζ ιστορίες με τα τεκνά στην Αράχωβα...!!!

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικές τρελαίνονται για άντρες 
που θα μπορούσαν να είναι και παιδιά τους.... 


Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια έχει πλούσιο βιογραφικό με μικρότερους άντρες. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που την τραβούσε πάνω τους. Πάντως σίγουρα όσοι βρέθηκαν δίπλα της δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και ήθελαν λίγη δημοσιότητα. Η κυρία αυτή το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί από προσώπου γης. Μάλλον για να το πω πιο σωστά, από τα φώτα της δημοσιότητας. Γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι κάνει διακοπές στο σαλέ της στην Αράχωβα και καλεί τεκνά για να της κάνουν συντροφιά.

Και μην νομίζετε ότι έχει κολλήματα. Κοντεύει τα 50 και προσπαθεί να ρίξει στο κρεβάτι της 27αρηδες! Πόσο το ευχαριστιέμαι όμως που τις γυρίζουν την πλάτη επειδή μόνο και μόνο δεν τους κάνει κούκου με τη φάτσα της και το κορμί της που έχει γεμίσει όλο ρυτίδες και… ζάρες! Και μπορεί να φαίνομαι κακός και ο έρωτας να είναι τυφλός αλλά έχω πρόβλημα με τον τρόπο. 

Είναι άλλο να την πέφτεις σε μικρότερο και να παίξεις 50-50 για να τον έχεις και διαφορετικό να υπόσχεσαι μεγαλεία, δημοσιότητα και αναγνώριση. Αυτό είναι Χυδαίο. Και η κυράτσα αυτή το έχει το παραπάνω «ποίημα» στην καθημερινότητά της!

Πηγή: gossip-tv


Blog Widget by LinkWithin