4+1 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε για το sex...!!!

Το sex σαν πράξη είναι σαφώς υπέροχη και όλα τα 
γνωστά που έχουμε κατά καιρούς πει...


Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι ο άνθρωπος τουλάχιστον, κυριολεκτικά το λατρεύει, είναι σχεδόν μαγικό το οτιδήποτε κι αν αφορά το sex γίνεται αμέσως πρώτο θέμα!

Eίτε έχει να κάνει με tips για στάσεις και κόλπα, είτε έχει να κάνει με στατιστικά, αλήθειες και ψέματα, πάντα τραβάει το ενδιαφέρον και την προσοχή καθώς η ανθρώπινη φύση, όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα πάψει ποτέ να ενδιαφέρεται για το sex και για το τι συμβαίνει γύρω από αυτό.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο περίεργες αλήθειες γύρω από αυτό και σας τις παρουσιάζουμε...

1. Το στοματικό sex ήταν παράνομο στον Καναδά μέχρι το 1969: Αν αναρωτιέστε, και ειδικά τα αγόρια εκεί έξω, πώς θα ήταν η ζωή χωρίς στοματικό sex, θα έπρεπε να είχατε ζήσει στον Καναδά την περίοδο πριν το 1969! Θα μας πείτε τώρα, πώς γίνεται ολόκληρη κυβέρνηση να απαγορεύει κάτι τόσο όμορφο και απολαυστικό. Κι όμως γίνεται! Οι λόγοι που είχαν οδηγήσει στην απόφαση αυτή είναι αδιευκρίνιστοι και ευτυχώς που τελικά άλλαξε το 1969 γιατί καθόλου καλά δεν τους βλέπαμε τους Καναδούς!

2. Πονοκέφαλος; Όχι πια: Ποια είναι η πιο κλασική δικαιολογία που λένε οι γυναίκες στους άντρες προκειμένου να μην κάνουν sex; Ναι καλά καταλάβατε, η περιβόητη και διαχρονική δικαιολογία του πονοκεφάλου! Ωστόσο, όλα αυτά πλέον ανατρέπονται, και οι απανταχού ξενέρωτες κυρίες μένουν ξεκρέμαστες! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, ο πονοκέφαλος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει απαγορευτικά για τη σεξουαλική δραστηριότητα, μιας και πολύ απλά, με το sex εκκρίνονται ενδορφίνες οι οποίες λειτουργούν ως παυσίπονα για οποιονδήποτε πόνο! Οπότε, όταν το κεφάλι πονάει, κάντε sex και αφήστε τα χάπια!

3. Οι μαιμούδες δεν διαφέρουν και τόσο:  Είναι γνωστή η θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου οπότε δεν θα μπούμε στη διαδικασία να την αναλύσουμε καθότι δεν είμεθα και ειδικοί επί του θέματος! Αυτό που έχουμε μόνο να αναφέρουμε, είναι ότι εκτός από τις κινήσεις και γενικότερα τη συμπεριφορά, στην οποία παρατηρούνται πολλά κοινά στοιχεία ανάμεσα στο ανθρώπινο είδος και εκείνο των... μαιμούδων, ειδικοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι έχουμε κοινά στοιχεία και στο sex! Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός πειράματος, έδωσαν σε μαιμούδες νομίσματα προκειμένου να δουν πώς θα τα χρησιμοποιήσουν και εκείνες τα χρησιμοποίησαν με αντάλλαγμα λίγο... sex! Είπατε κάτι;

4. Το sex προκαλεί... θλίψη: Κι όμως αυτό, μπορεί να μην ισχύει για όλους αλλά υπάρχει αρκετά μεγάλη μερίδα αντρών που υποφέρουν από την πάθηση αυτή. Μπορεί λοιπόν στους περισσότερους το sex να φέρνει χαρά και ευεξία, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άντρες οι οποίοι μετά το sex είναι κυριολεκτικά απαρηγόρητοι! Τόσο πολύ μάλιστα, που κλαίνε και με μαύρο δάκρυ! Δεν ξέρουμε ακριβώς τους λόγους της αλλόκοτης αυτής πάθησης, αλλά τα δάκρυα είναι εξαιρετικό λιπαντικό, έτσι για να μην πηγαίνει και τόσο κλάμα χαμένο!

5. IQ και sex δυο κόσμοι αντίθετοι: Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη το sex και φυσικά όλοι κάνουν είτε με μεγαλύτερη είτε με μικρότερη συχνότητα. Το γιατί, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αλλά υπάρχει μία έρευνα η οποία προσπάθησε να το εξηγήσει. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, όσο υψηλότερο είναι το IQ ενός ανθρώπου, τόσο χαμηλότερη είναι η σεξουαλική του δραστηριότητα. Η αλήθεια είναι ότι κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια αλλά ίσως να υπάρχει μία πιο λογική εξήγηση για όλο αυτό που έχει να κάνει με τα standars του καθενός και με το τι ζητάει κάθε άνθρωπος. Φανταζόμαστε καταλαβαίνετε τι εννοούμε γιατί και κακοί δεν θέλουμε να γίνουμε!

Πηγή: queen.gr

Blog Widget by LinkWithin