Σε τι ποσοστό οι γυναίκες χρησιμοποιούν τους "πλαστικούς φίλους τους" στο sex...;;;

Άλλοτε σαν φαντασίωση, άλλοτε πάλι επειδή απλά θέλουν να ικανοποιούνται πιο πολύ, όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να...


"στολίσουν" την σεξουαλική τους ζωή, με ερωτικά βοηθήματα (δονητές), είτε έχουν είτε όχι, ερωτικό σύντροφο.

Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία ερωτικών βοηθημάτων γνωρίζει άνθηση, ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι τουλάχιστον 6 στις 10 γυναίκες έχει "δοκιμάσει" τουλάχιστον μια φορά σεξ με κάποιον... "πλαστικό φίλο"

Πριν ξεκινήσουμε, σας αναφέρουμε έρευνα της National Academy of Surgery, στη Γαλλία, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ανακοίνωσε τα όρια που πρέπει να έχει ένα πέος.

Η σκληρή αλήθεια λοιπόν για το ανδρικό μόριο είναι: 9 εκατοστά σε χαλαρή κατάσταση και 12,7 – 14 εκατοστά σε στύση.

Αυτά τα μεγέθη μπορούν να ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Τώρα αν κάποιοι αγχωθούν ή κάποιοι άλλοι ξεφυσήσουν από ανακούφιση, είναι μια άλλη ιστορία. Και μην σπεύσετε να βγάλετε τους χάρακες και τις μεζούρες. Διαβάστε και παρακάτω...

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε σε Αγγλία και ΗΠΑ, μεγάλη εταιρία ερωτικών βοηθημάτων, 2 στις 10 γυναίκες χρησιμοποιούν ψεύτικα ανδρικά πέη για να ικανοποιηθούν τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα.

Το 60% των γυναικών του δείγματος της έρευνας, δήλωσαν επίσης ότι ενίοτε, μαζί με τον σύντροφο της χρησιμοποιεί δονητή για περισσότερη ικανοποίηση.

Οι μισές γυναίκες (48%), ηλικίας 16 μέχρι 60 χρονών, έχουν δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή τους, την ηδονή με τη βοήθεια ενός τέτοιου “παιχνιδιού”, ενώ το 80% των γυναικών που έχουν σχέση (την περίοδο της έρευνας) καλού κακού είχαν στο συρτάρι του κομοδίνου τους κρυμμένο και έναν άλλο πλαστικό “φίλο”

Και ενώ ο δονητής ανακαλύφθηκε αρχικά για ιατρικούς σκοπούς (εμφανίσθηκε μάλιστα, μια δεκαετία πριν από το ηλεκτρικό σίδερο και 9 χρόνια πριν από την ηλεκτρική σκούπα), σήμερα παγκοσμίως ξοδεύονται 13 δις ευρώ για την αγορά τέτοιων παιχνιδιών για ενήλικες.

Και εάν αναρωτιέστε ποιοι ήταν αυτοί οι ιατρικοί λόγοι σας λέμε ότι ο πρώτος δονητής χρησιμοποιήθηκε σε ψυχιατρικές κλινικές για τη θεραπεία της γυναικείας υστερίας!!!

Πηγή: iatropedia.gr


Blog Widget by LinkWithin