Αυτές είναι οι ερωτικές φαντασιώσεις που πρέπει να δοκιμάσεις με την συντροφό σου...!!!

Οι φαντασιώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού. 
Κρατάει τη φλόγα ζωντανή και φέρνει αέρα ανανέωσης στην λίγο...


προγραμματισμένη (λέγε με και βαρετή) ζωή της κρεβατοκάμαρά σας (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες)!

Μία ερωτική φαντασίωση πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο για να σιγουρευτείτε ότι δεν ξεπερνά την γραμμή του ακατάλληλου και ότι γίνεται μέσα στα όρια που και οι δύο παρτενέρ αποδέχονται... Αφού  ξεκαθαρίσετε τα όρια αυτές, σας παρουσιάζουμε τις 5 φαντασιώσεις που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάδες με τον σύζυγό ή τον σύντροφό σας.

1. Κουστούμια. Εκείνος δεν κατάφερε να ρίξει ποτέ τη σέξι αεροσυνοδό και εσύ εκείνον τον γοητευτικό πιλότο. Σε αυτά τα σεξουαλικά απωθήμενα έρχονται οι στολές να δώσουν σάρκα και όστα και δεν μπορείτε να φανταστείτε την εγκεφαλική και σωματική ικανοποίηση που προσφέρουν. Βάλτε τη στολή και προσποιηθείτε ότι είστε δύο ξένοι. Σας υποσχόμαστε μια νύχτα που δεν θα ξεχάσετε.

2. Sex Toys. Υπάρχουν περίπου 650 sex toys εκεί έξω τουλάχιστον. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε ένα που θα ταιριάζει σε εσάς. Μην φέρετε, όμως, κάτι που αρέσει μόνο σε εσάς. Βρείτε κάτι που αρέσει σε εκείνον και που ιδανικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οι δύο ταυτόχρονα.

3. Δείτε ακατάλληλες ταινίες μαζί. Δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες και ούτε σε όλους τους άντρες οι ταινίες πορνό. Σε μερικούς αρέσουν οι αισθησιακές ταινίες ή videos με οδηγίες για το σεξ. Όποιο είδος και αν σας αρέσει οφείλεται να το μοιραστείτε με το σύντροφό σας και να το δοκιμάσετε. Αν και οι δύο δεν είστε φαν των ακατάλληλων παραγωγών διαβάστε μαζί ένα ερωτικό ποίημα ή διήγημα. Το νόημα είναι να σκεφτείτε σεξουαλικούς τρόπους πέρα από τα συμβατικά.

4. Σεξ σε δημόσιο χώρο. Δοκιμάστε το έστω για μια φορά. Εντάξει, δεν χρειάζεται να είναι σε απόλυτα δημόσιο χώρο. Για παράδειγμα μπορείτε να το τολμήσετε μέσα σε ένα σκάφος μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ή σε μια βιβλιοθήκη σε σημείο που δεν θα έρθει κανείς. Ο ενθουσιασμός να μην σας δει κανείς θα κάνει τη συνέρευσή σας ακόμα πιο πικάντικη.

5. Η σέξι φωτογράφιση. Αυτή η φαντασίωση μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστική. Μπορείτε να προσλάβετε κάποιον να σας βγάλει φωτογραφίες και του κάνετε έκπληξη. Μπορείτε να δώσετε τη φωτογραφική σε εκείνον αρκεί να του πείτε ότι δεν μπορεί να σας αγγίξει όσο σας φωτογραφίζει ή να βγάλετε μόνη σας sexy selfie και να του τις στείλετε. Όπως και να το κάνετε είναι σίγουρο πως θα τον ανανεώσει.

πηγή:athensmagazine.gr

Blog Widget by LinkWithin