Οι Έλληνες μίλησαν.... Αυτές είναι οι αγαπημένες στάσεις στο σεξ...!!!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για το ποιες στάσεις προτιμούν τα ελληνικά ζευγάρια, ανάμεσα σε 10 δημοφιλείς...


στάσεις του σεξ, προτιμήθηκαν οι 5 που διαμόρφωσαν το top5 των ελληνικών προτιμήσεων.

Ιεραποστολική:

Η πιό κλασική στάση στο σεξ που έχει ονομαστεί έτσι από τους Χριστιανούς ιεραπόστολους γιατί θεωρούσαν ότι αυτή είναι η μόνη αποδεκτή στάση για σεξ. Στην Τοσκάνη την αποκαλούσαν και "αγγελική στάση" ενώ οι Αραβες τη χαρακτήριζαν "ο τρόπος των φιδιών"! Είναι μια στάση που όλοι έχετε δοκιμάσει, αλλά δεν είναι η πρώτη στις δημοφιλείς επιλογές αφού τοποθετείται στην 5η θέση της λίστας των προτιμήσεών σας.

Doggy Style:

Από πίσω, όπως συνήθως λέγεται. Στο Kama Sutra αναφέρεται ως "συνευρεση της αγελάδας" και την προτιμούν πολλές γυναίκες γιατί ο άντρας μπορεί να ερεθίσει εύκολα το σημείο G. Για τους άντρες είναι η αγαπημένη τους στάση σε όλες τις παραλαγές της. Κερδίζει την 1η θέση του top5.

Cowgirl:

H γυναίκα από πάνω που ονομάστηκε έτσι επειδή η γυναίκα είναι σαν να καβαλάει ένα άλογο. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες στάσεις γιατί βοηθάει τη γυναίκα να ελέγχει τις κινήσεις της και να φτάνει πιο εύκολα στον οργασμό και ξεκούραστη για τον άνδρα γιατί δεν χρειάζεται να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Ανήκει στην 3η θέση της λίστας.

Ξαπλωμένοι- Κουταλάτο:

Στα αγγλικά λέγεται Spoons Sex γιατί τα σώματα μοιάζουν να έχουν το σχήμα δύο κουταλιών. Σε αυτή τη στάση και οι δύο είναι ξαπλωμένοι με τη γυναίκα να γυρίζει την πλάτη της στον άντρα. Όπως και το Doggy Style είναι μια στάση που βοηθάει τον άντρα να βρει εύκολα το σημείο G. Απεικονίζεται σε πολλά Ρωμαϊκά έργα τέχνης και θεωρείται μια από τις πιο βολικές στάσεις! Δεν ανήκει στο top5.

Ξαπλωμένοι Face to Face:

Το ζευγάρι ξαπλώνει πρόσωπο με πρόσωπο και η διείσδυση γίνεται από μπροστά. Σε σχέση με την παραλλαγή της, το κουταλάτο προτιμάται πολύ περισσότερο από το face to face. Oύτε αυτή ανήκει στο top5.

Στα όρθια:

Η γυναίκα ακουμπά όρθια στον τοίχο με γυρισμένη την πλάτη της στον άντρα που στέκεται όρθιος πίσω της. Από τις δημοφιλέστερες στάσεις αφού είναι ιδανική για γρήγορο σεξ και σε εξωτερικό χώρο όσο γίνεται πιο διακριτικά... στη 2η θέση

Με σηκωμένη τη λεκάνη:

Ο άντρας είναι από πάνω και σηκώνει το σώμα της γυναίκας πιάνοντάς την από τα κωλομέρια. Σε αυτή τη στάση ο άντρας έχει το πάνω χέρι και ελέγχει τις κινήσεις και επειδή η γυναίκα έχει πολύ ανοιχτά τα πόδια της το καυλί του μπορεί να φτάσει "πάτο". Πολύ βολική για σεξ στο πάτωμα και στο έδαφος.

Ανάποδο Cowgirl:

Είναι σαν το cowgirl με τη γυναίκα από πάνω αλλά η διαφορά είναι πως κάθεται ανάποδα με πλάτη στον άντρα. Από τις δημοφιλέστερες στάσεις στο χώρο του πορνό επειδή ο άντρας μπορεί να απολαμβάνει θέα από τα κωλομέρια της εν ώρα δράσης! . Έχει 2η θέση στο top 5!

Καθιστό:

Ο άντρας κάθεται στο κρεβάτι και η γυναίκα ανεβαίνει πάνω και τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη λεκάνη του. Το ζευγάρι στηρίζεται αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον. 

Στην άκρη του κρεβατιού:

Η γυναίκα κάθεται στην ακρη του κρεβατιού με τα οπίσθιά της στην άκρη του στρώματος και ο άντρας είναι όρθιος από πάνω της. Έχει την 4η θέση στη λίστα.

www.athensmagazine.gr

Blog Widget by LinkWithin