6 καυτά sex tips που (σχεδόν) σίγουρα δεν γνωρίζατε...

Γιατί πάντα υπάρχουν "μυστικά" στο σεξ που αγνοούμε όλοι...




1. Μασάζ...χωρίς χέρια!
Το "κλασικό" μασάζ, με τις όποιες παραλλαγές του, το ξέρουμε όλοι. Στην ουσία πρόκειται για σεξουαλικά προκαταρκτικά, και όχι για μασάζ βέβαια, αλλά ούτως ή άλλως εδώ το ζητούμενό μας δεν είναι οι πονεμένοι απο το γυμναστήριο μύες σας. Ένα είδος "μασάζ" που μάλλον δεν θα έχετε δοκιμάσει είναι το "Χωρίς Χέρια". Ζητήστε του να ξαπλώσει, αρχικά μπρούμυτα, και αρχίστε να πιέζετε το σώμα σας επάνω στο δικό του. Δώστε έμφαση στις πιέσεις με το στήθος και τις λαγόνες σας (την περιοχή της λεκάνης, αλλά μπροστά). Γυρίστε τον μετά ανάσκελα και συνεχίστε. Αν αντέξει πάνω από μερικά λεπτά πριν σας...αρπάξει, στείλτε μας mail.

2. Βάλε χέρι στην τσέπη του
Και όχι, φυσικά, για να τον κλέψεις. Αλλά για να πιάσεις τον Mr Big (το οποίο σας εύχομαι να ισχύει στην κυριολεξία). Ιδανικά, κάν'το όταν δεν το περιμένει, ή ακόμα και σε δημόσιο χώρο. Όταν λοιπόν τον...κρατάς γερά, ψιθύρισέ του κάτι πρόστυχο στο αυτί και βγάλε το χέρι σου από την τσέπη, σα να μη συμβαίνει τίποτε.

3. Κάντε sex... ξενοδοχείου
Ακόμα και αν είστε απολύτως "νόμιμο" ζευγάρι, προσποιηθείτε πως είσαστε το εντελώς αντίθετο ή έστω τους πιτσιρικάδες που δεν έχουν σπίτι να στεγάσουν το... πάθος τους. Φροντίστε, αφού τον έχετε ανάψει με λόγια, αγγίγματα και υποσχέσεις, ενώ είσαστε κάπου έξω, να έχετε ενημερωθεί ποιό sex hotel (αξιοπρεπές κατά το δυνατό) βρίσκεται στην περιοχή που κάνετε τη βόλτα σας. Αρπάξτε τον λοιπόν, και παρασύρετέ τον στο ξενοδοχείο. Κλείστε ένα δωμάτιο, ίσως με κάποιο "θέμα" στη διακόσμηση, και κάντε τρο τρελλό σεξ που είχατε κάνει στην αρχή της γνωριμίας σας.

4. Ψάξε το ευαίσθητο σημείο του
Πέρα από το προφανές βέβαια. Ένα από τα πιο ευαίσθητα και "ευερέθιστα" νεύρα του σώματος βρίσκεται ψηλά, στο εσωτερικό των μηρών. Άρχισε γλείφοντας το δάχτυλό σου και "ζωγραφίζοντας" την πορεία του νεύρου από το μέσο περίπου του μηρού προς τα επάνω. Αντικατέστησε στη συνέχεια το δάχτυλο με τη γλώσσα σου. Προσπάθησε να παρατηρείς τις αντιδράσεις του. Σε όποιο σημείο τον βλέπεις να τινάζεται και να ανατριχιάζει, επέμεινε περισσότερο με δαγκωματάκια και ρουφηχτά φιλιά.

5. Ντύσου προκλητικά
Όποιο και αν είναι το συνηθισμένο στυλ σου, ενίοτε, όταν βγαίνεις με τον σύντροφό σου, φρόντισε να ντύνεσαι πιο σέξυ και προκλητικά. Δεν χρειάζεται να γίνει πρόστυχο το σύνολο, απλώς κάτι που να τραβά τα βλέμματα των άλλων αντρών, και να του υπενθυμίζει πως δεν είσαι δεδομένη, αλλά διεκδικήσιμη και ποθητή. Ταυτόχρονα όμως είσαι δική του - και αυτό πρέπει να του το κάνεις, με τον τρόπο σου, σαφές. Ο εγωισμός του θα απογειωθεί και, αν παίξετε και λίγο μαζί του, δεν θα είναι το μόνο που θα πάρει την...ανιούσα.

6. Με τα ρούχα
Όπως αρέσει σε αυτόν να τον αγγίζεις και να τον χαιδεύεις προκλητικά και ερεθιστικά εκεί που δεν το περιμένει, ειδικά εκτός σπιτιού, φρόντισε να του κάνεις σαφές πως είναι κάτι που εξιτάρει και εσένα. Ζήτα του, πχ, πως όταν φοράς το αγαπημένο σου στενό τζιν, η εκείνη την φόρμα που διαγράφει όμορφα τα οπίσθιά σου, να προσπαθεί, άλλες φορές δήθεν τυχαία, άλλες σκόπιμα να σε χαιδεύει πάνω από τα ρούχα, επιμένοντας σε...συγκεκριμένα σημεία, που ξέρετε πως είναι τα πιο ευαίσθητα για εσάς στο άγγιγμα.

Πηγή:www.queen.gr


Blog Widget by LinkWithin