Ποια διάσημη star της τηλεόρασης κατηγορείται ότι είναι...πόρνη πολυτελείας..;;;

Η Πολωνικής καταγωγής Τζοάνα Κρούπα -που πρωταγωνιστεί 
φέτος στο Real Housewives of Miami- έχει κάνει δεκάδες 
γυμνά εξώφυλλα σε Maxim, FHM και Playboy....


Το κασέ της είναι ιδιαίτερα ακριβό. Ωστόσο επιμένει πως δεν είναι call girl πολυτελείας, παρά τα όσα ακούγονται....

«Οι παραγωγοί του The Real Housewives of Miami θα έπρεπε να έχουν κάνει καλύτερο έλεγχο στο παρελθόν της», δήλωσε στο The Dirty ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι έκλεισε την Κρούπα μέσω πρακτορείου μοντέλων και έκανε σεξ μαζί της έναντι 10.000 δολαρίων. Η συγκεκριμένη είδηση έκανε, όπως είναι προφανές, αμέσως τον γύρο του Χόλιγουντ. Όχι τόσο επειδή έκανε εντύπωση ως είδηση, αλλά επειδή δεν είναι και πολύ συνηθισμένο αυτές οι πληροφορίες να βγαίνουν προς τα έξω.

Οι δικηγόροι της πάλαι ποτέ διαγωνιζόμενης στο Αμερικάνικο Dancing with the stars (που είναι επίσης κριτής στο Πολωνικό Next Top Model) αμέσως απείλησαν ότι θα κάνουν μήνυση στο σάιτ αν δεν κατέβει το δημοσίευμα. Αλλά, μέχρι την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν έχουν προχωρήσει σε τέτοια κίνηση.

Κάτι που, από μόνο του, είναι εξαιρετικά ύποπτο. Ειδικά όταν η Τζοάνα έχει αποδείξει ότι ξέρει πως να χρησιμοποιεί το κορμί της για να βγάζει το «παντεσπάνι» της εδώ και 20 χρόνια. Περαιτέρω εξελίξεις αναμένονται σύντομα.Πηγή:newsbomb.grBlog Widget by LinkWithin