Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το Μήλο magazine!!!!

Καλώς σας βρήκαμε! Το Μήλο Magazine είναι ένα νέο-διαφορετικό εγχείρημα. Την εποχή που λίγοι ρισκάρουν, την εποχή που λίγοι δημιουργούν κάτι καινούργιο, φτιάξαμε το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας για να περάσουμε όλοι καλά. Και εσείς που το διαβάζετε, κι εμείς που το δημιουργήσαμε.
Οι ημέρες είναι δύσκολες και πονηρές. Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Ο καθένας από εμάς έχει μέρος ευθύνης για ό,τι έχει συμβεί στον τόπο αλλά δεν πρέπει να… μεταλλαχτεί κιόλας. Το Lifestyle και η διασκέδαση δεν είναι τα σημαντικότερα πράγματα σε μια κοινωνία που παραπαίει, όπως η δική μας.
Είναι όμως μια στάση που πρέπει να κρατήσουμε για να μη χάσουμε το χαμόγελό μας και γίνουμε… τέρατα όπως αρκετοί διπλανοί μας. Ξεφυλλίστε το περιοδικό μας, ταξιδέψτε με τις σελίδες του, περάστε καλά.
Και για να περάσετε καλά, φροντίσαμε να σας εξασφαλίσουμε μια αποκλειστική συνέντευξη της Ελένης Ματζουράνη. Δείτε τη φωτογράφιση αλλά και τις φωτογραφίες. Μια πανέμορφη γνωριμία μαζί της.
Το φωτορεπορτάζ με την Τζούλια μας δείχνει το πριν και το μετά και τελικά κι εμείς αναρωτιόμαστε εάν τρέχει κάτι. Από τις σελίδες μας περνάνε και διεθνή αστέρια της παγκόσμιας showbiz: Pamela Anderson, Kim Kardashian, Eugenia Silva και Heidi Klum είναι μερικές από αυτές. Αναλύουμε τους τρόπους που πίνετε το κρασί γιατί εκτός από Lifestlye και διασκέδαση, δίνουμε αξία και στο Ευ ζην.

Και μαζί, ένα ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ για όλους τους αναγνώστες. Τρεις νέες ερωτικές παραγωγές για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!

Το Μήλο magazine τα έχει όλα. Ανακαλύψτε τα και τα λέμε πάλι σε 15 μέρες. 
Δύο φορές το μήνα δηλαδή.

Blog Widget by LinkWithin